Followers

Promote blog

>> Friday, February 25, 2011

Assalamualaikum,

Wahai ahli-ahli ex-DSK sekalian,

Jika kalian ingin membuat 'jejak kasih' bersama dengan rakan2 seperjuangan yang telah terpisah lama, kalian bolehlah menggunakan saluran blog APDISK ini sebagai tapak untuk pertemuan semula.

Caranya senang sahaja.

Cuma komen pada entry ini dengan memberikan:
1)  Url blog kalian
2)  FB ID kalian (jika ada)
3)  Nama penuh 
4)  Dari batch bila (tahun) belajar di PPD.

Saya akan meletakkan url kalian di sebelah tepi blog ini.

Sama2lah kita mengeratkan kembali ukhuwah yang telah terjalin sekian lama.

20 comments:

Wanie Wonek February 25, 2011 at 11:29 AM  

hai semua
jemput2 la jenguk blog saya.
http://gempakhatiku.blogspot.com

FB plak boleh search "NURSYAZWANI AZWEEN"

saya batch January 2008 smpi December 2009

aBoi February 25, 2011 at 1:08 PM  

hai semua, selamat berkenalan.

ini url blog saya.
http://duniaaboi.blogspot.com

FB ID = Hidayah Aboi
Nama penuh = Nur Hidayah Mustafah
Batch = Julai 2006 sampai Jan 2008

ayien February 25, 2011 at 7:41 PM  

1) http://ayienhijau.blogspot.com
2) http://www.facebook.com/ayienyap
3) Wan Nur' Ain Amirah
4) DSK4S3 Jan 2010

adlin shuraiya February 27, 2011 at 4:20 PM  

1)http://bintangtujuh- langit.blogspot.com
2)FB ID : lean shuraiya
3)Adlin Shuraiya Bt Abd Hamid
4)DSK4S1 JUL2010

lovelywa February 28, 2011 at 3:24 PM  

www.mysweetdiaries.blogspot.com

FB ID ; Azura Abdullah Sani

DSK Jan2001 - 2002

Dah ada Alumni DSK ni rupenye..Jemput singgah kat blog yee..

lovelywa February 28, 2011 at 3:25 PM  

opss silap plak..
DSK Jan 2000 - 2002..
senior lagik dari korang nih..iskh2

IlyaniYusof March 1, 2011 at 10:28 PM  

1) lovelylhea.blogspot.com
2) facebook.com/missteens or facebook.com/ilyani
3) Nurilyani Bt Muhd Yusof
4) Lhea batch January 2008 smpi December 2000

tipahvogue March 2, 2011 at 5:13 PM  

done! sila check kat tepi blog utk pastikan url kalian betul ye....

whiterose March 7, 2011 at 3:06 PM  

1) kupunyahal.blogspot.com
2) facebook.com/amirasyafika @ Myra Mothar
3) Amira Syafiqa Bt Mothar
4) Myra Mothar January 2008 smpi December 2000

:)

shilazizi March 8, 2011 at 10:25 AM  

hai sume...

jemput ke blog hakak yang tak seberapa ni ye..

http://shilazizi.blogspot.com

FB id: shila azizi

nama penuh: Norshila Ahmad Azizi

DSK Batch: 2003-2005

singgah la ye

shilazizi March 8, 2011 at 10:25 AM  
This comment has been removed by the author.
shilazizi March 8, 2011 at 11:02 AM  

done!!
dah jelajah sume blog yg ada list kat komen ni. i follow you...mcm iklan digi plakss..
yang boleh dijejak dah tinggalkan jejak pun tapi untuk yang tak boleh i just leh follow u all je ler...

EMMYMAZLI March 11, 2011 at 10:58 AM  

salam perkenalan semua

1) http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/
2) FB ID: Emmy Farhany Ahmad
3) Nama penuh: Emmy Farhany Ahmad
4) DSK Batch: Jan 1998 - Dis 1999

IbuHannaSyahmi March 15, 2011 at 12:33 AM  

salam..

bagusnyer ada Alumni DSK..proud of u tipah usahakan semua ni..

jemput singgah blog akak..
http://mymumblingdiary.blogspot.com
Izawati Ismail / 121 DSK 97

Cik TTK March 16, 2011 at 10:43 AM  

salam...

nama saya roziana, boleh panggil yan..batch sama, sekelas, sebilik, tape tak sebantal je dengan si aboi. hehe

jemput singgah belog saya:
tuanputrilimaukasturi.blogspot.com
Roziana Sarbin / 06DSK06Fo64 / Julai 2006.

SyCL0N3tEdDy March 18, 2011 at 5:55 PM  

salam kawan..

nama saya NUR LIYANA RIDZUAN dari DSK Jun 2001...dak2 poli lebih mengenali saya dgn gelaran Bear @ yana...jemput kawan2 utk jenguk2 blog saya :
http://bear83life.blogspot.com
http://olinbazaar.blogspot.com

fb saya : Bear Liyana

Pupel Liyana September 26, 2011 at 11:50 AM  

mazliana bte maadam
06DSK06FO73
JULAI 2006

jemput singgah:
PUPEL.BLOGSPOT.COM

Anonymous,  August 9, 2012 at 5:28 PM  

cheap viagra pills cheap viagra vipps - generic viagra overnight delivery

Post a Comment

Subscribe to apdisk-ppd

Powered by us.groups.yahoo.com

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP